Podobný recept mám už hodně let založený jako výstřižek z časopisu Albert. Jeho verze je ale s majonézou a celerem, a protože ani jedno nemám ráda, to bych nebyla já, abych to nezašmoulila nějak po svém.
- 2 malé plechovky tuňáka
- 1 menší jablko
- 2 lžíce zakysané smetany
- citronová šťáva, sůl a pepř dle chuti
Jablko oloupeme a nastoruháme na hrubém struhadle. Zlehka vymačkáme od šťávy, zakápneme citronem a v misce smícháme s tuňákem, ze kterého jsme pečlivě slili šťávu. Přidáme přibližně 2 velké lžíce zakysané smetany, osolíme a opepříme.
V tomto případě jsem na teplou tortilu dala nejdříve nejdříve plátky sýra, poté salát, pomazánku a další zeleninu. Pak jsem smotala a v půli překrojila.
Žádné komentáře:
Okomentovat